Csomagjainkat az MPL szállítja házhoz.

Fizetési feltételek

A termékek mellett feltüntetett vételár minden esetben tartalmazza az általános forgalmi adót (áfát), melynek mértéke 27%. A megrendelt termékeink árát és a szállítási költséget kiegyenlítheted bankkártyás fizetéssel vagy akár utánvéttel is. A vásárlás után azonnal kapsz egy e-mailt, amelyben megtalálod a számládat és minden fontos infót. Amennyiben az utánvétes vásárlást választod, úgy a termékek vételárát, a szállítási díjat átvételkor, a futárnak kell kifizetned.

Szállítással kapcsolatos kérdések

A csomagot a futár az otthonodba vagy munkahelyedre kézbesíti, ezért érdemes olyan szállítási címet megadnod, ahol napközben elérhető vagy! Normál esetben a futár 8-17 óra között kézbesíti a csomagod, de van lehetőséged egyeztetni a futárszolgálattal. Ha tudnak, segítenek. Szeretnénk, hogy gördülékenyen menjen az egyeztetés, ezért fontos tudnod, hogy nincs garantált délelőtti – délutáni, vagy konkrét időpontban kért kézbesítés. Akkor kérd a házhoz szállítást, ha biztos vagy benne hogy a megadott címen leszel.

Kártyás fizetés esetén csak akkor indítjuk útnak a csomagodat, ha a fizetés sikeres volt és ezt az Otp Symple visszajelezte nekünk.

 

A munkanapokon 12 óráig leadott rendelésedet a következő munkanapon, a hétvégi rendelésedet pedig a következő hét keddjén szállítjuk ki.

 

Ha logisztikai okok miatt az általad megrendelt termék nem elérhető, akkor további egyeztetés végett hívunk téged a megadott telefonszámon.

Fizetési lehetőségek

Biztonságos (SSL) bankkártyás fizetés.

  • A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk.
  • Az itt megadott bankkártya adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak.
  • Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

 

A termékek vételárát és a szállítási díjat a futárnak kell kifizetned, készpénzben de fizethetsz a futárnál bankkártyával is.

Szállítási lehetőségek

  • Szállítási díj 1.990 Ft bruttó ( Tartalmazza az utánvét kezelést, kártyás fizetési lehetőséget, kétszeri kézbesítés lehetőségét, törékeny áruhoz az erősített karton csomagolást, túl méretes áru kezelést és az online csomagkövetést)
  • A szállítási díj tartalmazza a csomagolást, csomagkövetési és kártyás fizetési lehetőséget.
  • Csomagodat az MPL futárszolgálat szállítja hozzád.
  • A kiszállítást megelőző napon az MPL értesít téged. A csomagodhoz tartozó küldeményazonosító az email címedre fog érkezni. Egy ilyesmi PBWM144478272 kód lesz az azonosító.
  • Erre kattintva a Magyar Posta Küldemény Nyomkövetés oldalára kerülsz, itt tudsz tájékozódni a csomagod aktuális helyzetéről.