JÓ, HOGY ITT VAGY!​

Talán meglepő, de sokat beszélünk egy szokatlan témáról: rólad és a kipufogódról, mert azt szeretnénk, hogy minél tovább egészséges kipufogóhanggal és szürke füstfelhő nélkül járd az utakat.

A legjobbat akarjuk neked, ezért

Megbízható és Gyors

Tartunk raktáron megbízható minőségű alkatrészeket korrekt áron, amiket gyorsan kiviszünk.

Szívesen segítünk!

Jó fej srácok segítenek szájhúzogatás nélkül, ha mégsem passzol a termék.

Minden oké?

A csomagátvétel után is törődünk veled (például megkérdezzük, hogy vagy).

Legszívesebben megígérnénk, hogy biztosan sértetlenül és hiánytalanul megérkezik a csomagod, de emberek vagyunk és előfordul, hogy hibázunk. A tévedésünket viszont mindig beismerjük és igyekszünk hamar helyrehozni, hogy a kocsid új kipufogója minél előbb a helyére kerüljön (hegesztés, vágás és hajtogatás nélkül).

Ha van ötleted a termékkínálat vagy a szolgáltatások bővítésére, akkor küldd el bátran az oldal álján lévő űrlap kitöltésével.

Ezt a webshopot ti keltettétek éltre

Eszembe sem jutott kiemelten kipufogókkal foglalkozni, amikor több mint 10 éve bemásztam a kocsim alá, hogy minél jobban megértsem és átlássam a rendszer működését.

Talán tudod, hogy van egy Suzuki alkatrészes webshopom, amit részben azért indítottam, mert 11 évesen megtetszett a márka. Ezen az oldalon vettem fel a több száz alkatrész közé a kipufogókat, amelyek szépen fogytak.

Akkor jutott eszembe, hogy egy külön oldalra viszem a termékvonalat és fokozatosan több autótípushoz kezdem értékesíteni. Kíváncsi voltam, mennyien keresitek – azóta sem tudok elég hálás lenni a bizalmatokért és remélem, hogy még sokáig segíthetünk abban, hogy szépen duruzsoljon a kocsitok százezres javítási költség nélkül.

Téged is egyenrangú félként kezelünk

Annyira sokan rendeltetek, hogy társakat kellett keresnem, hogy minden csomag időben célba érjen és minden kérdésetekre hamar választ kapjatok.

A srácokkal olyan közösséget alkotunk, ahol nincs hierarchia, követelőzés, kioktatás és ugráltatás – ezt tartjuk a kollégákkal, a beszállítókkal és veled szemben is.

Ez csak egy jól hangzó marketingduma?”    –    NEM.

Ez a hozzáállás érdemelt ki 12 000+ megrendelést, 350+ kedves értékelést és tart minket a piac élvonalában.

Mivel nemcsak lelkiismeretesen, hanem becsületesen is dolgozunk, ezért nem tudunk a legolcsóbbak lenni – korrektek viszont igen és az árverseny helyett igyekszünk minél több plusz értéket adni, pl. nyereményjátékot, extra garanciát.

Büszkék vagyunk rá, hogy olyan magyar munkahely vagyunk, ahol nem biorobotok güriznek, hanem csupaszív emberek, akik ott vannak a gyerekek iskolai fellépésein, focimeccseken, szülinapokon.

Minél több megrendelést kapunk, tehát minél több autóshoz jut el a jó hírünk, annál több embernek tudunk tisztességes munkát adni.

Ebben segítesz, amikor ajánlasz minket az ismerőseidnek.

Mi válaszolunk a kérdéseidre és tesszük össze a csomagodat

Attilával és Tibivel összetartó, mosolygós mikroközösség vagyunk, akik félszavakból is megértik és több szempontból kiegészítik egymást.

Bár nem vagyunk olyanok, mint egy család (bármennyire is trendi ezt mondani a céges világban), de eszünkbe jutott már, hogy ha egy suliba járunk, akkor együtt lógtunk volna tanítás után.

Kovacs-Attila-600

Attila

Nemeth-Sandor-600

Sanyi

Waldmann-Tibor-600

Tibi

Gyorsan megtaláltuk a közös hangot, mert…

Egyenes a gerincünk

Szerintünk igazat mondani mindig egyszerűbb, mint hazudni, mert egy idő után az ember maga sem tudja követni a ferdítéseit. Persze nemcsak ezért vagyunk őszinték, hanem azért is, mert képtelenek lennénk tükörbe nézni és nyugodtan aludni, ha hazudoznánk vagy a saját hibánkat másra tolnánk.

Előrevisz, hogy lélekben újoncok maradtunk

Hiába a több mint 12 000 teljesített megrendelés és a több száz elégedett visszajelzés, továbbra is úgy gondoljuk, hogy van mit tanulnunk. Éppen ezért örülünk, amikor megírjátok az észrevételeiteket, tanácsaitokat és tényleg átgondoljuk őket. Szívesen olvassuk a te javaslataidat is, szóval írd meg bátran az oldal alján lévő űrlapon.

Magunkra mutogatunk

A felelősségvállalás talán az egyik legnehezebb dolog az életben: belátni, hogy nagyrészt a döntéseink alakítják a jövőnket. A kipufogóalkatrészek webshop mögött csak olyan emberek állnak, akik gyorsan reagálnak a változásokra az árral sodródás és panaszkodás helyett.

A kedvességünk az erősségünk

Gorombának, indulatosnak, irigynek lenni könnyebbnek tűnik, pedig jóval több energiát emészt fel, mint a kedvesség, odafigyelés és türelem. Utóbbiakat az erős jellem részeinek tartjuk, ráadásul az emberséges bánásmód mindenkinek segít, hogy jobban érezze magát a bőrében.

Minden nap tanulunk valami újat

Azért szeretünk úgy lefeküdni, hogy tanultunk valamit, mert az életben vagy előrelépés vagy hanyatlás van, egy helyben toporgás nincs. Értetek és veletek fejlődünk, mert nemcsak újabb üzleti sikereket akarunk elérni, hanem jobb emberek is akarunk lenni.

😉 Már több mint 12000 autóst tettünk boldoggá. Reméljük, a következő csomagot neked készítjük össze...

Köszönöm a rendelésem megkaptam. Az oldal elérése egyszerű volt, ami a képen szerepelt azt kaptam és nem volt eltérés. Elégedett vagyok a folyamattal, idővel és a termékkel. Igaz még nem került felszerelésre de a minőség megvan. Köszönet érte..
Attila
06:30 23 Jan 23
"Minden szuper volt. gyorsak segitőkészek, jol komunikálnak , jok az árak. Egyetlen proplémám volt. Valószinüleg nedves raktárban tárolták az alkatrészt, mert felületi korrzió volt rajta ami csak esztétikailag zavaro volt, de a minőséget nem befolyásolta . Máskor is fogok rendelni tőllük !"
istvan gellerthegyi
18:14 14 Dec 22
Könnyen átlátható webáruház, egyszerű rendelés! Minőségi termékek, kedvező áron, gyors kiszállítás!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!
Kira Györgyi
17:39 06 Dec 22
Korrekt,megbízható áruház.Olcsó,jóminőségú termékekkel,gyors kiszállítással.Kedden megrendeltem csütörtökön beszereltem az alkatrészt.
Elemér Fülöp
18:27 16 Nov 22
Egyszerűen, gyorsan ki lehetett választani, a keresett alkatrészt, ami gyorsan meg is jött. Az alkatrész minősége kifogástalan! Ha lesz még szükségem valamire, biztos innen fogom rendelni!
sándor zsoldi
16:26 28 Oct 22
Köszönöm a rendelésem megkaptam. Igaz, kicsomagolni nem kellet, mert nem volt becsomagolva.;) Az oldal elérése egyszerű volt, bár a termékről, jobb lett volna egy alaposabb kép, több oldalról, nem a neten keringő sablon kép. Regisztráció is jó lenne, hogy lássam a régebbi rendeléseim és egy esetleges probléma esetén a megoldás is gyorsabb és áttekinthetőbb lenne. Mindennek ellenére, elégedett voltam a folyamattal, idővel és a termékkel. Köszönet érte..
Zoltán Böcskei
17:31 02 Oct 22
Nagyon hamar megkaptam a katalizátort, időközben megoldódott a problémám ezért visszaküldtem, másnap már megkaptam a visszutalást. Maximálisan meg vagyok elégedve az áruházzal. Bárcsak minden áruház ilyen lenne!
Balázs Bodnár
08:26 11 Sep 22
Tökéletes passzolt minden, két napja rendeltem, mára már fent is van a helyén.Egy negatívum :ütötten kopottas állapotban érkezett hozzám.Én azért minimum befóliázott állapotban küldenék el egy új terméket
István Lakatos
08:04 25 Aug 22
Nagyon elégedett vagyok a webáruházzal. Történt egy kis tévedés a rendelés során, melyet másnap már korrigáltak is, ráadásul a tévesen küldött terméket sem kellett visszaküldeni. Sőt! Kárpótlásul még egy műszerfal ápolót is kaptam. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Zoltán B
14:20 23 Aug 22
Jól átlátható web oldal! Gyors és barátságos kiszolgálás. Nem ez volt az első vásárlásunk itt. Elégedettek vagyunk mind a kiszolgálással mind a termékekkel! Csak ajánlani tudom! Ritka a weboldalakon az ilyen közvetlen kapcsolattartás mint itt! Köszönjük!
Márta Stéberné Endrédi
18:35 18 Aug 22

Szívesen dolgoznál velünk vagy van egy jó ötleted?

Írj bátran, ha jó fej, egyenes beszállítót keresel, szeretnéd, hogy először rád gondoljunk, ha bővítjük a csapatot vagy olyan elképzelésed van, amivel a kipufogóalkatrészek webshop még szerethetőbb lenne.