JÓ, HOGY ITT VAGY!​

Talán meglepő, de sokat beszélünk egy szokatlan témáról: rólad és a kipufogódról, mert azt szeretnénk, hogy minél tovább egészséges kipufogóhanggal és szürke füstfelhő nélkül járd az utakat.

A legjobbat akarjuk neked, ezért

Megbízható és Gyors

Tartunk raktáron megbízható minőségű alkatrészeket korrekt áron, amiket gyorsan kiviszünk.

Szívesen segítünk!

Jó fej srácok segítenek szájhúzogatás nélkül, ha mégsem passzol a termék.

Minden oké?

A csomagátvétel után is törődünk veled (például megkérdezzük, hogy vagy).

Legszívesebben megígérnénk, hogy biztosan sértetlenül és hiánytalanul megérkezik a csomagod, de emberek vagyunk és előfordul, hogy hibázunk. A tévedésünket viszont mindig beismerjük és igyekszünk hamar helyrehozni, hogy a kocsid új kipufogója minél előbb a helyére kerüljön (hegesztés, vágás és hajtogatás nélkül).

Ha van ötleted a termékkínálat vagy a szolgáltatások bővítésére, akkor küldd el bátran az oldal álján lévő űrlap kitöltésével.

Ezt a webshopot ti keltettétek éltre

Eszembe sem jutott kiemelten kipufogókkal foglalkozni, amikor több mint 10 éve bemásztam a kocsim alá, hogy minél jobban megértsem és átlássam a rendszer működését.

Talán tudod, hogy van egy Suzuki alkatrészes webshopom, amit részben azért indítottam, mert 11 évesen megtetszett a márka. Ezen az oldalon vettem fel a több száz alkatrész közé a kipufogókat, amelyek szépen fogytak.

Akkor jutott eszembe, hogy egy külön oldalra viszem a termékvonalat és fokozatosan több autótípushoz kezdem értékesíteni. Kíváncsi voltam, mennyien keresitek – azóta sem tudok elég hálás lenni a bizalmatokért és remélem, hogy még sokáig segíthetünk abban, hogy szépen duruzsoljon a kocsitok százezres javítási költség nélkül.

Téged is egyenrangú félként kezelünk

Annyira sokan rendeltetek, hogy társakat kellett keresnem, hogy minden csomag időben célba érjen és minden kérdésetekre hamar választ kapjatok.

A srácokkal olyan közösséget alkotunk, ahol nincs hierarchia, követelőzés, kioktatás és ugráltatás – ezt tartjuk a kollégákkal, a beszállítókkal és veled szemben is.

Ez csak egy jól hangzó marketingduma?”    –    NEM.

Ez a hozzáállás érdemelt ki 12 000+ megrendelést, 350+ kedves értékelést és tart minket a piac élvonalában.

Mivel nemcsak lelkiismeretesen, hanem becsületesen is dolgozunk, ezért nem tudunk a legolcsóbbak lenni – korrektek viszont igen és az árverseny helyett igyekszünk minél több plusz értéket adni, pl. nyereményjátékot, extra garanciát.

Büszkék vagyunk rá, hogy olyan magyar munkahely vagyunk, ahol nem biorobotok güriznek, hanem csupaszív emberek, akik ott vannak a gyerekek iskolai fellépésein, focimeccseken, szülinapokon.

Minél több megrendelést kapunk, tehát minél több autóshoz jut el a jó hírünk, annál több embernek tudunk tisztességes munkát adni.

Ebben segítesz, amikor ajánlasz minket az ismerőseidnek.

Mi válaszolunk a kérdéseidre és tesszük össze a csomagodat

Attilával és Tibivel összetartó, mosolygós mikroközösség vagyunk, akik félszavakból is megértik és több szempontból kiegészítik egymást.

Bár nem vagyunk olyanok, mint egy család (bármennyire is trendi ezt mondani a céges világban), de eszünkbe jutott már, hogy ha egy suliba járunk, akkor együtt lógtunk volna tanítás után.

Kovacs-Attila-600

Attila

Nemeth-Sandor-600

Sanyi

Waldmann-Tibor-600

Tibi

Gyorsan megtaláltuk a közös hangot, mert…

Egyenes a gerincünk

Szerintünk igazat mondani mindig egyszerűbb, mint hazudni, mert egy idő után az ember maga sem tudja követni a ferdítéseit. Persze nemcsak ezért vagyunk őszinték, hanem azért is, mert képtelenek lennénk tükörbe nézni és nyugodtan aludni, ha hazudoznánk vagy a saját hibánkat másra tolnánk.

Előrevisz, hogy lélekben újoncok maradtunk

Hiába a több mint 12 000 teljesített megrendelés és a több száz elégedett visszajelzés, továbbra is úgy gondoljuk, hogy van mit tanulnunk. Éppen ezért örülünk, amikor megírjátok az észrevételeiteket, tanácsaitokat és tényleg átgondoljuk őket. Szívesen olvassuk a te javaslataidat is, szóval írd meg bátran az oldal alján lévő űrlapon.

Magunkra mutogatunk

A felelősségvállalás talán az egyik legnehezebb dolog az életben: belátni, hogy nagyrészt a döntéseink alakítják a jövőnket. A kipufogóalkatrészek webshop mögött csak olyan emberek állnak, akik gyorsan reagálnak a változásokra az árral sodródás és panaszkodás helyett.

A kedvességünk az erősségünk

Gorombának, indulatosnak, irigynek lenni könnyebbnek tűnik, pedig jóval több energiát emészt fel, mint a kedvesség, odafigyelés és türelem. Utóbbiakat az erős jellem részeinek tartjuk, ráadásul az emberséges bánásmód mindenkinek segít, hogy jobban érezze magát a bőrében.

Minden nap tanulunk valami újat

Azért szeretünk úgy lefeküdni, hogy tanultunk valamit, mert az életben vagy előrelépés vagy hanyatlás van, egy helyben toporgás nincs. Értetek és veletek fejlődünk, mert nemcsak újabb üzleti sikereket akarunk elérni, hanem jobb emberek is akarunk lenni.

😉 Már több mint 12000 autóst tettünk boldoggá. Reméljük, a következő csomagot neked készítjük össze...

Véletlenül találtam rátok, nem is gondoltam hogy vannak ilyen lehetőségek. Érdemes böngészni a webáruházatokban. Örülök hogy vagytok, léteztek ! Mindenkinek tudom ajánlani ! Üdv : Attila
Attila Pálfalvi
07:44 30 Jul 22
Gyorsan megérkezett. Emailben is érdeklődtem, hogy biztos a megfelelő típust rendeljem, ott is gyorsan és korrekten válaszoltak. Köszönöm a segítséget!
Alex Berkes
18:33 29 Jul 22
Nagyon szépen köszönöm tökéletesen passzolt a termékük az autómhoz vw polo 6n2 hátsó kipufogó dob, fogok még rendelni önöktől üdvözlettel Gyuri :)
Clock G
12:53 28 Jul 22
Gyors kiszállítás, korrekt ár. Tetszettek a vásárlási folyamat során küldött leveleik. Mosolyt csaltak párszor az arcomra. A kipufogó pedig tökéletes.
Katalin Varga
14:24 21 Jul 22
Tiszta precíz vásárlás lebonyolítása volt 2 munka napon belül nálam volt a megrendelt kipufogó sor.ami tökéletesen illeszkedik. ami hiányzik még töltetek a kipufogokhoz hozzávaló csavarok bilincsek és tömítések ezeket sajnos külön helyről kellet beszereznem. Vagy ha van én nem találtam
Laszlo Orosi
10:19 14 Jul 22
Elégedett vagyok a vásárlással. Első alkalommal még kedvezményit is kaptam a vásárlásra és a kiszállítást is a kérésemnek megfelelően időzítették.
Bence Malatinszky
10:11 01 Jun 22
A megrendelt termék tökéletesen illeszkedik! A gyári alkatrésznek a töredékéért jutottam hozzá, köszönöm a gyors kiszállítást, bár a csomagolás hagy némi kivetnivalót, ezt leszámítva teljesen rendben volt minden. Köszönet Karpf Ádám
Ádám Karpf
18:25 27 May 22
Megrendelés után nagyon gyorsan zajlott a kiszállítás. Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel és az árával is. Még kedvezmény is kaptam. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
György Román
08:27 13 May 22
Nagyon jó ár pontos Gyors kiszállítás. Megrendelt termék pontosan passzolt minden átalakítás nélkül könnyedén felszerelhető. Csak ajánlani tudom.
Imre Nágl
14:32 01 May 22
Teljesen meg voltam elégedve, csak ajánlani tudom másoknak is. Egyrész azért mert a vételár töredéke más kereskedéshez képest, illetve a kiszálítás is megoldható volt más kereskedéssel szemben, mivel túlméretes volt az alkatrész.
jános szaniszló
04:32 17 Apr 22

Szívesen dolgoznál velünk vagy van egy jó ötleted?

Írj bátran, ha jó fej, egyenes beszállítót keresel, szeretnéd, hogy először rád gondoljunk, ha bővítjük a csapatot vagy olyan elképzelésed van, amivel a kipufogóalkatrészek webshop még szerethetőbb lenne.