JÓ, HOGY ITT VAGY!​

Talán meglepő, de sokat beszélünk egy szokatlan témáról: rólad és a kipufogódról, mert azt szeretnénk, hogy minél tovább egészséges kipufogóhanggal és szürke füstfelhő nélkül járd az utakat.

A legjobbat akarjuk neked, ezért

Megbízható és Gyors

Tartunk raktáron megbízható minőségű alkatrészeket korrekt áron, amiket gyorsan kiviszünk.

Szívesen segítünk!

Jó fej srácok segítenek szájhúzogatás nélkül, ha mégsem passzol a termék.

Minden oké?

A csomagátvétel után is törődünk veled (például megkérdezzük, hogy vagy).

Legszívesebben megígérnénk, hogy biztosan sértetlenül és hiánytalanul megérkezik a csomagod, de emberek vagyunk és előfordul, hogy hibázunk. A tévedésünket viszont mindig beismerjük és igyekszünk hamar helyrehozni, hogy a kocsid új kipufogója minél előbb a helyére kerüljön (hegesztés, vágás és hajtogatás nélkül).

Ha van ötleted a termékkínálat vagy a szolgáltatások bővítésére, akkor küldd el bátran az oldal álján lévő űrlap kitöltésével.

Ezt a webshopot ti keltettétek éltre

Eszembe sem jutott kiemelten kipufogókkal foglalkozni, amikor több mint 10 éve bemásztam a kocsim alá, hogy minél jobban megértsem és átlássam a rendszer működését.

Talán tudod, hogy van egy Suzuki alkatrészes webshopom, amit részben azért indítottam, mert 11 évesen megtetszett a márka. Ezen az oldalon vettem fel a több száz alkatrész közé a kipufogókat, amelyek szépen fogytak.

Akkor jutott eszembe, hogy egy külön oldalra viszem a termékvonalat és fokozatosan több autótípushoz kezdem értékesíteni. Kíváncsi voltam, mennyien keresitek – azóta sem tudok elég hálás lenni a bizalmatokért és remélem, hogy még sokáig segíthetünk abban, hogy szépen duruzsoljon a kocsitok százezres javítási költség nélkül.

Téged is egyenrangú félként kezelünk

Annyira sokan rendeltetek, hogy társakat kellett keresnem, hogy minden csomag időben célba érjen és minden kérdésetekre hamar választ kapjatok.

A srácokkal olyan közösséget alkotunk, ahol nincs hierarchia, követelőzés, kioktatás és ugráltatás – ezt tartjuk a kollégákkal, a beszállítókkal és veled szemben is.

Ez csak egy jól hangzó marketingduma?”    –    NEM.

Ez a hozzáállás érdemelt ki 12 000+ megrendelést, 350+ kedves értékelést és tart minket a piac élvonalában.

Mivel nemcsak lelkiismeretesen, hanem becsületesen is dolgozunk, ezért nem tudunk a legolcsóbbak lenni – korrektek viszont igen és az árverseny helyett igyekszünk minél több plusz értéket adni, pl. nyereményjátékot, extra garanciát.

Büszkék vagyunk rá, hogy olyan magyar munkahely vagyunk, ahol nem biorobotok güriznek, hanem csupaszív emberek, akik ott vannak a gyerekek iskolai fellépésein, focimeccseken, szülinapokon.

Minél több megrendelést kapunk, tehát minél több autóshoz jut el a jó hírünk, annál több embernek tudunk tisztességes munkát adni.

Ebben segítesz, amikor ajánlasz minket az ismerőseidnek.

Mi válaszolunk a kérdéseidre és tesszük össze a csomagodat

Attilával és Tibivel összetartó, mosolygós mikroközösség vagyunk, akik félszavakból is megértik és több szempontból kiegészítik egymást.

Bár nem vagyunk olyanok, mint egy család (bármennyire is trendi ezt mondani a céges világban), de eszünkbe jutott már, hogy ha egy suliba járunk, akkor együtt lógtunk volna tanítás után.

Kovacs-Attila-600

Attila

Nemeth-Sandor-600

Sanyi

Waldmann-Tibor-600

Tibi

Gyorsan megtaláltuk a közös hangot, mert…

Egyenes a gerincünk

Szerintünk igazat mondani mindig egyszerűbb, mint hazudni, mert egy idő után az ember maga sem tudja követni a ferdítéseit. Persze nemcsak ezért vagyunk őszinték, hanem azért is, mert képtelenek lennénk tükörbe nézni és nyugodtan aludni, ha hazudoznánk vagy a saját hibánkat másra tolnánk.

Előrevisz, hogy lélekben újoncok maradtunk

Hiába a több mint 12 000 teljesített megrendelés és a több száz elégedett visszajelzés, továbbra is úgy gondoljuk, hogy van mit tanulnunk. Éppen ezért örülünk, amikor megírjátok az észrevételeiteket, tanácsaitokat és tényleg átgondoljuk őket. Szívesen olvassuk a te javaslataidat is, szóval írd meg bátran az oldal alján lévő űrlapon.

Magunkra mutogatunk

A felelősségvállalás talán az egyik legnehezebb dolog az életben: belátni, hogy nagyrészt a döntéseink alakítják a jövőnket. A kipufogóalkatrészek webshop mögött csak olyan emberek állnak, akik gyorsan reagálnak a változásokra az árral sodródás és panaszkodás helyett.

A kedvességünk az erősségünk

Gorombának, indulatosnak, irigynek lenni könnyebbnek tűnik, pedig jóval több energiát emészt fel, mint a kedvesség, odafigyelés és türelem. Utóbbiakat az erős jellem részeinek tartjuk, ráadásul az emberséges bánásmód mindenkinek segít, hogy jobban érezze magát a bőrében.

Minden nap tanulunk valami újat

Azért szeretünk úgy lefeküdni, hogy tanultunk valamit, mert az életben vagy előrelépés vagy hanyatlás van, egy helyben toporgás nincs. Értetek és veletek fejlődünk, mert nemcsak újabb üzleti sikereket akarunk elérni, hanem jobb emberek is akarunk lenni.

😉 Már több mint 12000 autóst tettünk boldoggá. Reméljük, a következő csomagot neked készítjük össze...

Nagyon elégedett vagyok a termékkel és a szolgáltatással is, A kipufogó felszerelése könnyen ment, mert a termék tökéletesen illeszkedett az autómra.
Kálmán Gombai
19:06 11 Sep 21
Gyorsak, precízek, kommunikatívak, jó árakkal dolgoznak. Minden jól ment, még annak ellenére is, hog szabadság után intézték a rendelésemet. A kért alkatrész 2 munkanap alatt nálam volt. Köszönöm szépen a gyors kiszolgálást! :)
László Győri
07:06 08 Sep 21
A megrendelt alkatrész nagyon gyorsan megérkezett, tökéletesen illeszkedett a gyári felfogatási pontokra. Csak ajánlani tudom bárkinek ezt a webáruházat.
Tamás Sándor
13:51 23 Jul 21
A megrendelt termékkel tökéletesen megvagyok elégedve. Mivel az előző kipufogóm is ez a márka volt, így nem volt kétséges a választás. Hibátlanul ment az össze és felszerelés. A méretpontossággal ezúttal sem volt probléma. Nem kellett semmi fajta átalakítást, görbítést eszközölni a terméken. A megrendelésnél felhívtak és egyeztettek, hogy a két típus közül melyiket szeretném megrendelni. Nagyon készségesek voltak. A csomag a megrendelést követően három nap alatt megérkezett. Csak ajánlani tudom az eladókat!
Sándor Attila Jurkovics
18:45 05 Jul 21
Gyors, pontos kiszolgálás, kiváló, kedves kommunikáció.Az, hogy nem volt becsomagolva a kipuff, szerintem nem zavaró.Kellett volna egy gumibak is, de azt nem találtam meg az áruházban. Ez az egyetlen apró negatívum, de mivel az emilekben ott volt a kérdés hogy hiányolok-e valamit, megírtam nekik. Gyors válasz jött, hogy adnak egy olyat is, az árát is megírták, tehát végül ez is megoldódott, nem kell érte külön futkosni. Nem hívogatnak telefonon, amit én külön nagyon díjazok. Emilben minden tökéletesen ment. Jó ez a brigád, na... ! :)
laci fekete
06:19 25 Jun 21
A középső kipufogó és a hátsó hangtompító is teljesen rendben van! Teljesen méretpontos mind a két alkatrész! Az ügyintézés és a postázás is nagyon gyors. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek ezt a céget! Köszönöm!
Roli Ball
17:30 03 Jun 21
Hamar meghozták, tökéletesen passzol és még az ára is kedvező, egy negatívum, nem volt becsomagalova, gondolom ezért is kellett ráragasztani a sok informácós papírot, nem tudtuk leszedni rendesen és ezért rettenetesen büdös amikor melegszik., de gondolom ez a szag egy idő után megszűnik.
József Bocz
10:33 03 Jun 21
Sziasztok!A megrendelt alkatrész Opel Vectra B óramű pontontossan megérkezett és patentül illeszkedett a lecserélt régi helyére. Nagyon elégedett vagyok mindennel! Köszönök szépen mindent és kívánok további sikereket a vállalkozásnak valamint az érte dolgozóknak!Üdv, egy nagyon elégedett vevőMatus László
László Matus
18:47 29 May 21
Magával a termékkel semmi bajom nem volt. Az ügyintézésen még van mit javítani. Nem kaptam értesítést a csomag feladásról és annak várható időpontjáról. Szó szerint meglepetésként ért a futár hívása. A futárnál csak készpénzzel lehet fizetni. Ez persze nem a webshop hibája, ezt inkább csak az először vásárló ügyfeleknek amolyan figyelmeztetésképp szánom megjegyezni. Összességében vásárolnék itt újra. :)
Szabolcs Vörös
15:13 29 May 21
Megkaptam a megfelelő katalizátort, amit kicseréltek, és azóta megjártam kb 350 km-t. Eddig minden OK. Remélem másoknak is sikerül megtalálni a megfelelő katalizátort/ kipufogót. Anyagilag sokkal jobban jöttem ki, mintha szak-szervízben cseréltettem volna a katalizátort.
Kata Wenzel
15:43 25 May 21

Szívesen dolgoznál velünk vagy van egy jó ötleted?

Írj bátran, ha jó fej, egyenes beszállítót keresel, szeretnéd, hogy először rád gondoljunk, ha bővítjük a csapatot vagy olyan elképzelésed van, amivel a kipufogóalkatrészek webshop még szerethetőbb lenne.