JÓ, HOGY ITT VAGY!​

Talán meglepő, de sokat beszélünk egy szokatlan témáról: rólad és a kipufogódról, mert azt szeretnénk, hogy minél tovább egészséges kipufogóhanggal és szürke füstfelhő nélkül járd az utakat.

A legjobbat akarjuk neked, ezért

Megbízható és Gyors

Tartunk raktáron megbízható minőségű alkatrészeket korrekt áron, amiket gyorsan kiviszünk.

Szívesen segítünk!

Jó fej srácok segítenek szájhúzogatás nélkül, ha mégsem passzol a termék.

Minden oké?

A csomagátvétel után is törődünk veled (például megkérdezzük, hogy vagy).

Legszívesebben megígérnénk, hogy biztosan sértetlenül és hiánytalanul megérkezik a csomagod, de emberek vagyunk és előfordul, hogy hibázunk. A tévedésünket viszont mindig beismerjük és igyekszünk hamar helyrehozni, hogy a kocsid új kipufogója minél előbb a helyére kerüljön (hegesztés, vágás és hajtogatás nélkül).

Ha van ötleted a termékkínálat vagy a szolgáltatások bővítésére, akkor küldd el bátran az oldal álján lévő űrlap kitöltésével.

Ezt a webshopot ti keltettétek éltre

Eszembe sem jutott kiemelten kipufogókkal foglalkozni, amikor több mint 10 éve bemásztam a kocsim alá, hogy minél jobban megértsem és átlássam a rendszer működését.

Talán tudod, hogy van egy Suzuki alkatrészes webshopom, amit részben azért indítottam, mert 11 évesen megtetszett a márka. Ezen az oldalon vettem fel a több száz alkatrész közé a kipufogókat, amelyek szépen fogytak.

Akkor jutott eszembe, hogy egy külön oldalra viszem a termékvonalat és fokozatosan több autótípushoz kezdem értékesíteni. Kíváncsi voltam, mennyien keresitek – azóta sem tudok elég hálás lenni a bizalmatokért és remélem, hogy még sokáig segíthetünk abban, hogy szépen duruzsoljon a kocsitok százezres javítási költség nélkül.

Téged is egyenrangú félként kezelünk

Annyira sokan rendeltetek, hogy társakat kellett keresnem, hogy minden csomag időben célba érjen és minden kérdésetekre hamar választ kapjatok.

A srácokkal olyan közösséget alkotunk, ahol nincs hierarchia, követelőzés, kioktatás és ugráltatás – ezt tartjuk a kollégákkal, a beszállítókkal és veled szemben is.

Ez csak egy jól hangzó marketingduma?”    –    NEM.

Ez a hozzáállás érdemelt ki 12 000+ megrendelést, 350+ kedves értékelést és tart minket a piac élvonalában.

Mivel nemcsak lelkiismeretesen, hanem becsületesen is dolgozunk, ezért nem tudunk a legolcsóbbak lenni – korrektek viszont igen és az árverseny helyett igyekszünk minél több plusz értéket adni, pl. nyereményjátékot, extra garanciát.

Büszkék vagyunk rá, hogy olyan magyar munkahely vagyunk, ahol nem biorobotok güriznek, hanem csupaszív emberek, akik ott vannak a gyerekek iskolai fellépésein, focimeccseken, szülinapokon.

Minél több megrendelést kapunk, tehát minél több autóshoz jut el a jó hírünk, annál több embernek tudunk tisztességes munkát adni.

Ebben segítesz, amikor ajánlasz minket az ismerőseidnek.

Mi válaszolunk a kérdéseidre és tesszük össze a csomagodat

Attilával és Tibivel összetartó, mosolygós mikroközösség vagyunk, akik félszavakból is megértik és több szempontból kiegészítik egymást.

Bár nem vagyunk olyanok, mint egy család (bármennyire is trendi ezt mondani a céges világban), de eszünkbe jutott már, hogy ha egy suliba járunk, akkor együtt lógtunk volna tanítás után.

Kovacs-Attila-600

Attila

Nemeth-Sandor-600

Sanyi

Waldmann-Tibor-600

Tibi

Gyorsan megtaláltuk a közös hangot, mert…

Egyenes a gerincünk

Szerintünk igazat mondani mindig egyszerűbb, mint hazudni, mert egy idő után az ember maga sem tudja követni a ferdítéseit. Persze nemcsak ezért vagyunk őszinték, hanem azért is, mert képtelenek lennénk tükörbe nézni és nyugodtan aludni, ha hazudoznánk vagy a saját hibánkat másra tolnánk.

Előrevisz, hogy lélekben újoncok maradtunk

Hiába a több mint 12 000 teljesített megrendelés és a több száz elégedett visszajelzés, továbbra is úgy gondoljuk, hogy van mit tanulnunk. Éppen ezért örülünk, amikor megírjátok az észrevételeiteket, tanácsaitokat és tényleg átgondoljuk őket. Szívesen olvassuk a te javaslataidat is, szóval írd meg bátran az oldal alján lévő űrlapon.

Magunkra mutogatunk

A felelősségvállalás talán az egyik legnehezebb dolog az életben: belátni, hogy nagyrészt a döntéseink alakítják a jövőnket. A kipufogóalkatrészek webshop mögött csak olyan emberek állnak, akik gyorsan reagálnak a változásokra az árral sodródás és panaszkodás helyett.

A kedvességünk az erősségünk

Gorombának, indulatosnak, irigynek lenni könnyebbnek tűnik, pedig jóval több energiát emészt fel, mint a kedvesség, odafigyelés és türelem. Utóbbiakat az erős jellem részeinek tartjuk, ráadásul az emberséges bánásmód mindenkinek segít, hogy jobban érezze magát a bőrében.

Minden nap tanulunk valami újat

Azért szeretünk úgy lefeküdni, hogy tanultunk valamit, mert az életben vagy előrelépés vagy hanyatlás van, egy helyben toporgás nincs. Értetek és veletek fejlődünk, mert nemcsak újabb üzleti sikereket akarunk elérni, hanem jobb emberek is akarunk lenni.

😉 Már több mint 12000 autóst tettünk boldoggá. Reméljük, a következő csomagot neked készítjük össze...

Este megrendeltem, másnap 11kor telefonáltam, hogy van-e keszleten, következő napon 10 órára megérkezett. Kevesebb, mint 24 óra! Szépen megmunkált katalizatort kaptam, leomlonel minimálisan csiszolni kellett az ontvenyt, mert szélesebb volt egy ponton 1 mm-el. Ár és a gyorsaság kárpótolt. Legközelebb is innen vásárolok!
István Kocsis
18:36 06 Jan 22
Teljesen korrekt információk birtokában tudtam rendelni. Folyamatos visszajelzésekkel nyomon kísértettem,hogy éppen hol tart a kipufogó szállítása.
Szélesi Erzsébet
07:26 22 Dec 21
Nagyon jól és pontosan fel illeszthető, a gyárival tökéletesen megegyező ponton hegesztett felfogatással készített nagyon megvagyok elégedve a termékkel . Köszönöm szépen, nemsoká küldöm a többi katalizátor és kipufogó megrendeléseimet .Tisztelettel: Imre
Imre Szabó
21:37 14 Nov 21
Átlátható és könnyen kezelhető felületetek van, jó a kereső. Minden nagyon gördülékeny a rendeléstől kezdve az email értesítésen át a gyors szállításig. Nagyon köszönöm!
Fizzy Pez
20:11 11 Nov 21
Nagyon kedves, rendes, közvetlen csapat. Gyorsak és segítőkészek. Bármi kérdés van azonnal válaszolnak. A termékek árai is rendben vannak. Örülök, hogy tőlük rendeltem. Biztos, hogy legközelebb is Tőlük rendelek.
Zoltán Bajzáth
04:56 17 Oct 21
A rendelt kipuffogó hamar megjött. Nagyon jó minőségben, nem kajli. Pontosan passzolt az autókra. Remek választás volt!! Köszönöm szépen.
Zoli Váradi
15:39 12 Oct 21
Megbízható, gyors, pontos, segítőkész csapat! Csak jót tudok mondani! A kért termék jó minőségű, pontosan illeszkedett és olcsóbb is mint más webshopban Csak ajánlani tudom és fogom is! További sok sikert a Kipufogó Webáruház csapatának! Üdv: László
László Radó
17:04 09 Oct 21
Univerzális katalizátort rendeltem.3napra rá megérkezett a futárral.Felszereltük,teljesen rendben van.Jó ár érték arány.köszönöm.László
Laszlo Bende
16:09 08 Oct 21
Köszönöm szépen a gyors, szakszeru segitseget es szallitast! A meret pontos volt minden szuper! Rendeljetek toluk profik! Köszönöm szépen nektek
Kiss Laszlò
16:46 06 Oct 21
Nagyon elégedett vagyok a termékkel és a szolgáltatással is, A kipufogó felszerelése könnyen ment, mert a termék tökéletesen illeszkedett az autómra.
Kálmán Gombai
19:06 11 Sep 21

Szívesen dolgoznál velünk vagy van egy jó ötleted?

Írj bátran, ha jó fej, egyenes beszállítót keresel, szeretnéd, hogy először rád gondoljunk, ha bővítjük a csapatot vagy olyan elképzelésed van, amivel a kipufogóalkatrészek webshop még szerethetőbb lenne.