Garanciával kapcsolatos kérdések

Először is ne aggódj, biztosan találunk valamilyen megoldást a problémádra! A lenti gombra kattintva küldj nekünk egy E-mailt, amire a lehető leghamarabb válaszolni fogunk.

Előre is köszönjük a türelmed!

Mi az, amit mindenképpen tudnom kell a garanciáról?

Láthatóan sérült csomagot csak abban az esetben vegyél át a futártól, ha garanciális jegyzőkönyvet kérsz hozzá.

 • Ha átveszed és utólag derül ki, hogy a csomagoláson belül a termék sérült és nincs meg ez a jegyzőkönyv, akkor sajnos nem tudjuk garanciában cserélni a szállítás közben megsérült terméket!
 • Ha használtad, beszerelted a terméket, akkor már tudsz élni az elállási jogoddal A termék és annak eredeti csomagolása nem lehet sérült.
 • Utánvéttel nem tudjuk átvenni a visszaküldött csomagokat (ebben az esetben a visszaküldés költsége téged illet).
 • A termék árát a banki folyószámládra fogjuk utalni. A visszaküldött terméket csak H-P 10:00-15:00 nyitvatartási időben tudunk átvenni.

A webáruházban kizárólag új, garanciális termékek kerülnek értékesítésre. Amennyiben az átvett árucikk hibás, kicseréljük, amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat, és fuvardíjat visszafizetjük. Az árucikk garanciális cseréjéhez a termékhez kapott számla ( ez mindig a rendelkezésedre áll, az E-számla fiókomból bármikor pótolható), valamint a beszerelő műhely által adott számla és szakvélemény szükséges.

 

A megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréljük ki, ha azok bizonyítottan hibásak. Beszerelés előtt meg kell róla győződni, hogy a rendelt termék megegyezik -e a cserélendő alkatrésszel. Láthatóan beszerelt, sérült csomagolású, szennyeződött alkatrészt nem áll módunkban cserélni.

 

Cégünk az általa eladott termékekre 12 hónap jótállást vállal. A jótállási és szavatossági idő kezdete a számla dátuma, és amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is. A jótállási körbe nem eső termékeinkre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idő jár.

 

Autóalkatrész esetében a jótállási és szavatossági igény csak akkor érvényesíthető, amennyiben azt átlagos használati körülmények között üzemeltetik, valamint az üzemeltetésre vonatkozó előírásokat, továbbá a gyártó előírásait betartják. Jótállási és szavatossági igény érvényesítésének feltétele a szakműhelyben történő beszerelés igazolása.

 

A jótállási igény elbírálását minden esetben az adott márka magyarországi képviseletének szakemberei végzik. A jótállási és szavatossági igény nem érvényesíthető:

 • helytelen tárolás miatti hibákra,
 • a jármű vagy tartozékainak hibája,
 • a vonatkozó szabványok,
 • és a gyártó által adott előírások figyelmen kívül hagyása miatti,
 • szerelési- vagy üzemeltetési hibákra, nem a rendeltetés szerinti célra használt termékek meghibásodására,
 • baleset, rongálás vagy egyéb külső behatások okozta hibákra,
 • versenyzés, sebességi vagy egyéb kísérleti használat közben bekövetkező hibákra 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról Az alábbi címen letölthető : http://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a0300151.kor
Van lehetőségem elállni a vásárlástól?

Természetesen van és fontos tudnod, hogy ezt nem kell megindokolnod. Egyszerűen azért, mert ehhez jogod van. Ebben az esetben a teljes vételárat megtérítjük neked (a visszaküldés költségét viszont nem tudjuk állni). Ha erre kerülne a sor, akkor írj nekünk egy e-mailt.

Hova küldhetem vissza a csomagot, ha erre lenne szükség?

A visszaküldési cím: 1118 Budapest, Frankhegy utca 11-12 (Panel ház alja autóalkatrész)

Nagyon fontos: H-P 10:00-15:00 vagyunk a címen. A visszaküldött csomagot csak ez időn belül tudjuk átvenni. Ha nem ez időn belül hozzák, vissza fog menni hozzád a csomag.

 

A termék(ek) árát utalni fogjuk. Kérlek, hogy utánvéttel semmi esetben se küldj vissza csomagot, mert nem vesszük át. Meg kell győződnünk róla, hogy a termék sértetlen és nem lett beszerelve.

 

Természetesen személyesen is visszahozhatod hétfőtől péntekig 10:00 és 15: 00 között. (Előtte mindenképpen egyeztessünk, mert nem mindig vagyunk nyitva)

Milyen esetben nem lehet cserélni a terméket?

Ha be lett építve, szerelés közben törted el, láthatóan sérült, illetve ha karcos állapotban vagy hiányosan szeretnéd visszaadni.

Úgy látom először jársz itt!

Van egy üdvözlőajándékunk :-)

Ennyi ideig tudod még átvenni.

Perc
Másodperc