Nissan Almera kipufogó dob kiufogó középső 1.4-1.6 Ben 95.07-2000.02-ig (23087)

Google értékelés
5.0
628 értékelés alapján
js_loader
Hozzáadom a Kedvencekhez
17 db

talált már gazdára ebből a termékből.

Ferroz

Rendeld meg a 700+ termék közül a 100%-ban autódhoz passzoló kipufogórendszert vagy dobot regisztráció nélkül, vedd át a csomagod 2-3 napon belül és lehet, hogy ebben a hónapban te nyered vissza a megrendelésed árát.

Az autó az új rendszerrel úgy duruzsol, mint egy kiscica.” – Róbert

 

Minden hónapban visszanyeri valaki a megrendelése árát. Ha most küldöd el a rendelésed, akkor a következő hónap elején lehet, hogy a te nevedet sorsoljuk ki.

A rendelésed 2-3 nap múlva átveheted az általad megadott címen, fizethetsz készpénzben vagy bankkártyával.

Nem találod a keresett kipufogó alkatrészt? Kérj tőlünk ajánlatot itt, örömmel segítünk.

Ha most nincs időd befejezni a rendelést, add a termékeket a kedvenceidhez és rendeld meg később az oldal tetején lévő kis szív ikonra kattintva

24.770 Ft bruttó

Visszahozzuk helyetted garancia
GARANTÁLTAN BIZTONSÁGOS FIZETÉS
biztosnagos-fizetes.png

Szállítási költség

iconok-szallitas-62.png

Fix 1.990 forintért visszük ki a csomagodat.

Termék leírás

Nissan Almera kipufogó dob kiufogó középső 1.4-1.6 Ben 95.07-2000.02-ig (23087)

Részletezhetnénk, hogy a Ferroz 50+ éves pályafutása alatt milyen tanúsítványokat szerzett, hogyan lett az európai piac meghatározó szereplője vagy milyen odafigyeléssel választja meg az alapanyagokat és a gyártási technológiákat.

De te valószínűleg nem a száraz adatok, tények miatt fogod szeretni az autódhoz pöpecül passzoló lengyel terméket, hanem azért, mert jó áron tudod beszerezni és a könnyű felszerelés után csendesen, egészséges kipufogóhanggal járod az utakat.

Visszajelzések

Árpád Nemec
Nagyon gyors volt az email váltás. Nem találtam egy alkatrészt ( nem volt fent a honlapon),de segítettek, hogy tudom megrendelni. Másnap meg is kaptam amit rendeltem. Nagyon szépen köszönöm! Jó segítőkész csapat!
Zsolt Dornai
Csak ajánlani tudom, gyors visszajelzés és kiszállítás, a termékkel elégedett vagyok. Köszönöm!
Tibor Zsolt Doboczi
Gyors szálitás rendelés után.Azt a terméket kaptam mit rendeltem,könyedén be is tudtam szerelni.Teljesen meg vagyok elégedve a termékkel(kipufogó)minöségével ,és csak levetem a régit és fel raktam az ujat nagyon egyszerű volt."
Ferenc Goda
Gyors szállítás,a rendelt termék tökéletes állapotban érkezett meg.Átvétel után rögtön felszerelésre került.Ajánlom mindenkinek."
js_loader

Garancia

Visszahozzuk helyetted garancia (1 250 Ft)

Ezzel a garanciával 100%-ig biztonságban fogod magad érezni, ha aggódsz, hogy mégsem lesz jó az autódhoz rendelt kiegészítő és tudod, hogy nem lesz kedved a visszaküldéssel bajlódni. Így elég egy e-mailt dobnod és elmegyünk a rendelésedért – neked csak vissza kell csomagolni és átadni a futárnak.
Ha vissza kell küldened a csomagot, akkor ez a megoldás nemcsak kényelmesebb, hanem olcsóbb is lesz neked.
 

FONTOS!

Fontos, hogy a visszaküldött termék vételárát a beérkezés után 1-4 munkanapon belül visszautaljuk az általad megadott számlaszámra. Annyit kérünk, hogy a termék minden része sértetlen csomagolással jusson vissza hozzánk, ellenkező esetben nem tudjuk megtéríteni a termék vételárát és visszaküldjük a korábban megadott szállítási címre.

Garanciáról általános tudnivalók

Mindent amit a garanciával kapcsolatban tudnod kell azt a garancia oldalon megtalálod. Ugrás a garancia oldalra >>

Ez saját tartalom, kérlek ne másold le. Köszönöm.

Úgy látom először jársz itt!

Van egy üdvözlőajándékunk :-)

Ennyi ideig tudod még átvenni.

Perc
Másodperc